top of page

Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

Karcsúsítás akár négyszeres hatékonysággal. A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás. Már az első kezelés is rendkívül eredményes és látványos. Minden kezelés személyre szabható, a vendég testi sajátosságaihoz igazítható.

IMG_3386_edited.jpg
ebfáslis.jpg

Mit tud ezzel a módszerrel elérni

​A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek – mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés – az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.

 

Felhasználási terület

 • alakformálás

 • méretcsökkentés

 • zsírbontás

 • cellult kezelése

 • salaktalanítás

 • bőr és kötőszövet feszesítése

Ezek az alábbiak:

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.

 • A problémás területek célzott salaktalanítása az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

 • Erőteljes cellulit csökkentő hatás.

 • A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.

 • Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

A kezelés után 3-5 óráig a zuhanyzás nem ajánlott!

Natürliche Schönheit
IMG_3275.JPG

Kinél alkalmazható

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható

Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

E szolgáltatást végző partnerünk a Vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja Önt a kontraindikációkról.

A kezeléssel célzott fogyás érhető el, bőrünk szépítése mellett.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

 

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás.

A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

 

bottom of page